Teknik & mekanik > Klockor

Köksklocka i blå plåt

<< < (3/3)

kikarbara:

--- Citat från: Chicaboom skrivet ons 19 mar 2008 08:30:01 ---Convallaria, den klockan var riktigt snygg.
Hur gammal är din son som går med på att ha en sån tapet?

--- Slut citat ---

=)! Dessa tapeter har varit högvillt några år, så ålder är nog inte något kännetecken idag. Har sålt tapeter till alla åldrar sista året, det som snarare i så fall varit en gemensam nämnare är att man letar efter en fräck tapet som inte alla anda har, men ändå vill följa en viss trend eller stil, och då letar man gamla tapeter istället. Eller att man vill inreda tidsenligt.

Chicaboom:

--- Citat från: kikarbara skrivet ons 19 mar 2008 09:07:56 ---=)! Dessa tapeter har varit högvillt några år, så ålder är nog inte något kännetecken idag. Har sålt tapeter till alla åldrar sista året, det som snarare i så fall varit en gemensam nämnare är att man letar efter en fräck tapet som inte alla anda har, men ändå vill följa en viss trend eller stil, och då letar man gamla tapeter istället. Eller att man vill inreda tidsenligt.

--- Slut citat ---

Javisst, jag är av helt samma skola, jag gillar den starkt :) Jag var mest nyfiken på om han är barn eller vuxen, och huruvida han faktiskt valt den själv.

kikarbara:

--- Citat från: Chicaboom skrivet ons 19 mar 2008 18:32:31 ---Javisst, jag är av helt samma skola, jag gillar den starkt :) Jag var mest nyfiken på om han är barn eller vuxen, och huruvida han faktiskt valt den själv.

--- Slut citat ---

Ahaa, jag ställer mig bredvid och sällar mig till de nyfiknas skara!  ;D

convallaria:
Hehe, nej han har inte valt den själv. Den satt på väggen när vi flyttade in och jag sa att tapeten var kult och att den skulle bli kvar. Sen har han fått en urhäftig ryamatta som passar till, en vit plåtlampa från 70-talet och klockan. Sen en längre tid är jag på jakt efter ett smalt skåp eller byrå från samma årtionde som ska stå under klockan och inte vara av spånskiva. inte lätt. Killen fyller 20 i sommar.

Navigering

[0] Meddelandeindex

[*] Föregående sida

Gå till fullversion