Länkarkiv > Länkar

Bloggar om retro

(1/6) > >>

JJ:
Förutom TonyRs utmärkta blogg så finns det några fler. Fyll gärna på om ni känner till några ytterligare!

Tre trappor utan hiss:
http://tretrapporutanhiss.wordpress.com/2008/02/

Psst;:
Lite trist att du inte gillar ljuskronor och 1700-tals möbler JJ, men ok bilden på stringhyllan i biblioteket på ditt uppvisade forum är snyggt. Jag får en känsla av att jag dras till 50-60-tal, hujeda mig!

JJ:

--- Citat från: Psst; skrivet mån  4 aug 2008 22:12:48 ---Lite trist att du inte gillar ljuskronor och 1700-tals möbler JJ, men ok bilden på stringhyllan i biblioteket på ditt uppvisade forum är snyggt. Jag får en känsla av att jag dras till 50-60-tal, hujeda mig!

--- Slut citat ---

Det är ljuskronor och 1700-talsmöbler som är trista :) Fast stringhyllan i bloggen var inte speciellt snygg om man jämför med min. Jag väntar bara på två delar från två retromedlemmar så blir den komplett sedan.

ada:
Främst var det innehållet i bokhyllan som var problemet tycker jag, fägmatchade pocketbokrader funkar inte riktigt, det ska vara varierande innehåll och liv i en bokhylla

Tonys blogg nämndes men länkade inte http://50till70.blogspot.com/

Psst;:
Så vad är det för fel med pocketböcker? Är der för okultiverat att läsa dem ? inte tillräckligt fint att samla på dem, eller vad?  :o
Pocketboken har en lång historik, inget som kom igår. I slutet av 50-talet startade bl a Bonniers sin första pocketserie ”Aldus” givetvis är historian om pocketböcker och dess kvalité mycket äldre. Men exemplet från 50-talet kan mycket väl räknas som retro, tycker ni inte det?.
Snyggt och prydligt i bokhyllan visar på stil med kvalité och förhoppningsvis att man läser böckerna för det är väl det som är poängen. ;D
I den nya tillverkningen av stringhyllor finns det en särskild modell för pocket en s k ”String Pocket” snygga tycker jag.

Navigering

[0] Meddelandeindex

[#] Nästa sida

Gå till fullversion