Hus och hem > Tapeter

Jag skall ha lite fondväggar...

(1/3) > >>

kikarbara:
och går och väljer tapeter i tankarna. Problemet är att jag har för många att välja mellan.... en sak är klar, det blir grönt och gult här i varje fall övervägande och så skall jag bara ha små tapetpartier, rästen är redan vitt. Bostaden är så liten och så underligt planerad, med märkliga små väggar att det hade blivit för mycket med konsekventa helväggar och det hade nog blivit rörigt.

Utgår ifrån en rullgardin i "köket" som är hur läcker som helst, bild kommer när jag kan lägga in bilder igen eller krånglar med att byta sladdar på datorn. (har tillfällig internetuppkoppling som tar bägge usb-portar). Det är en rullgardin från 70-talet i gult grönt och rött, moln, åkrar, hus, fåglar, hur fräck som helst, jag förbjöd hyresvärden att ta ner den när jag var och tittade här innan det var klart. (han skulle tagit ner den och slängt den, men se det fick han inte lov till!).

Därför kommer jag att satsa på grönt och gult. Tror att jag har valt min första delfondtapet, då jag tror att den passar till soffan dessutom.

Ett problem är att varje gång jag har bestämt mig för en så ändrar jag mig, men nu är det tredje gången jag bestämmer mig för den här så nu får den snart sättas upp...

kikarbara:
Här är rullgardinen. Galet tokig och rolig enligt min mening! Konstigt nog har folk i min omgivning den dåliga smaken att inte dela min uppskattning. Märkligt folk, eller hur?  ::)

ada:
Ser ut som den är formgiven av han som ritat Dunderklumpen och Karl Bertil Jonssons julafton, helt rätt!

kikarbara:
Den här väggen skall ha en fondtapet.

Fortsättning följer inom kort.

kikarbara:
Nu sitter tapetbitarna på plats. Imorgon vankas det hammare och spik och vad det nu kan vara som skall sitta där.

Navigering

[0] Meddelandeindex

[#] Nästa sida

Gå till fullversion