Antikvaria > Trycksaker

Vitess bibel (mer)

(1/2) > >>

luxo:
Är innehavare av en Vitess bibel (katalogen 75/76), denna härliga orgie i 70-tals nostalgi, som jag av någon oförklarlig anledning tänkt att skiljas ifrån. 195 sidor av otyglad köp glädje. Man får en blandad känsla när man bläddrar i den, minnen av ett enklare liv. Samtidigt upptäcker man att mycket design från perioden var ganska genom tänkt, trots allt (har mycket personligt bagage här). Lägger upp lite bilder, för att sprida lite glädje och puffa lite för en eventuell tradera auktion.

Gila:
Du får säkert den sålt på Tradera. Såg en Ikeakatalog där som gick för över 800 kr... ;D

luxo:
Måste bara lägga upp några fler bilder, detta är nog del i någon sorts separations process för mig.

Moses:
Jag har en likadan och samma nostalgiska känsla när jag bläddrar i den. Köpte en annan postorderkatalog i veckan, från 1965, och har sammam känsla för produkterna i den  :). Frapperande tycker jag är, att det i katalogerna oftast inte står ett ord om formgivarna till produkter, som vi idag vet vilka som har gjort?

luxo:
Ok den värsta ångesten är borta, Vitess katalogen ligger nu på tradera passa på tillfället att få en rejäl 70-tals injektion. Kanske ett lite högt utrop, men detta är ett arv att förvalta som kräver respekt(!)

http://www.tradera.com/VITESS-Katalog-1975-76-auktion_102473696

Navigering

[0] Meddelandeindex

[#] Nästa sida

Gå till fullversion