Hus och hem > Tapeter

funkar detta som presenter till min bror ?

(1/2) > >>

patte88:
Hejsan alla tänkte handla lite från http://www.emmansvaggdesign.se/
och undrar lite hur dessa funkar mest inne på stickers men vet inte riktigt funkar det att sätta på dessa på tapeter osv ?   hittar inte så många sidor med just sånthär, är priserna okej eller överpris ?

MVH PatrikB

SlimsPunktSe:
Vinyldekaler har jag varit med om, och dessa fäste lätt på en tämligen slät putsad yta... hur det funkar på tapet är en gåta, men det bör väl vara slätt för att fungera där också. Fästförmågan borde ju såklart variera, men det har att göra med vad man fäster med också (det borde väl stå lite mer ingående på sidan om hur detta funkar). Priserna var väl inte jättebilliga, men å andra sidan så var det ju lite mer ovanliga grejer där.

Annars får du anlita någon som helt enkelt kör en väggmålning, jag gör själv såna men det hade blivit en smula dyrare... men du kan få precis vad du vill, haha!  ;D

kikarbara:
ELLER om du lite diskret avslöjar för oss här inne, vem av oss som är medlemmar här som är din bror så kan vi bättre hjälpa till att råda dig till om din bror skulle uppskatta sådana moderniteter i present.... Dvs, om han är regular-interiör här inne... ;).
Skulle gissa att en stor andel här inne skulle slå ifrån sig över sådana nymodigheter.... och att det här är ungefär lika malplacerat som potensmedel... *skratt*

Är han retrofan och vill ha tapetfigurer så kanske www.inke.nl kan vara något, de är åtminstone gjorda av äkta retrotapeter. (det vågar jag säga eftersom jag själv har levererat tapeter till dem).

Wanja:
Jag har ett gäng väggstickers i butiken, de är billigare.

kikarbara:

--- Citat från: Wanja skrivet tis  4 maj 2010 14:01:33 ---Jag har ett gäng väggstickers i butiken, de är billigare.

--- Slut citat ---

Ã…h, var det de som låg när man kom innanför, från 60-70-talet?

Fasen, nu kom jag på vad jag har glömt, Wanja! =)! Hi-hi! ;D

Navigering

[0] Meddelandeindex

[#] Nästa sida

Gå till fullversion