Författare Ämne: Nöjd!!!!  (läst 1709 gånger)

Reggis

 • Hjältemedlem
 • *****
 • Antal inlägg: 1 940
 • Av två onda ting gör jag det jag inte gjort förut.
  • Visa profil
Nöjd!!!!
« skrivet: tor 10 jun 2010 17:10:54 »
”Jag är nöjd med mitt nuvarande försäkringsbolag Folksam” svarade jag telefonförsäljaren som just ringt och sade sig ha speciella erbjudanden till mig. Det blev alldeles tyst i luren. Ordet nöjd är inte ett ord som används speciellt ofta idag. Nej missnöjd skall man vara, helst i kombination med bitter och hämndlysten.

Till slut så fann han sig ifrån chocken av att ha hört detta ord. Skulle inte förvåna mig om han slagit upp vad det betydde på Google. ”Vad är du nöjd med”, frågade han. ”Jag är nöjd med allt”, svarade jag, ”helt nöjd”.

”Nu var han golvad”, vad skulle han hitta på till denna konstiga människa som var nöjd. Det hade dom inte fått lära sig på kursen. ”Var det inget mer så tack skall du ha”, fortsatte jag. ”Tack”, hörde jag från andra sidan och sen la vi på.

Nej idag skall man vara missnöjd. Hittar man inget yttre att vara missnöjd på så tar många sig själva. ”A total makeover” med plastnäsa, förstorade läppar, löshår, plastbröst och till sist  glammiga lockar är vad som behövs för att lätta på missnöjestrycket. Sen är väl chansen stor att det uppstår ett skäl till verkligt missnöje som ett resultat av den här ”makeovern”.

Sen går mina tankar till prinsessan Madeleine. Nu som singel har den stackars sessan fått fira sin födelsedag på Bahamas, hon måste ju finna en ny lämplig fästman nu. Det är med sorg man läser bloggar med uttryck som ”Madeleine räkmackan Bernadotte” och liknande tillmälen. Hon kan inte ha det lätt nu när hon nu ägnar sig åt att sol, bad och långa vinluncher  som Aftonbladet skriver.


welle

 • Newbie
 • *
 • Antal inlägg: 8
  • Visa profil
SV: Nöjd!!!!
« Svar #1 skrivet: sön 13 jun 2010 16:56:09 »
I det soliga Bahamas satt en liten prinsessa som heter Madeleine.
Hennes pappa som är en kung var orolig för henne.
Han var rädd att hon skulle känna sig ensam där hon satt alldeles för sig själv.
”Hör du Madeleine”, sms:ade kungen, ”Varför vill du inte vara med dom andra kungabarnen och vinka från balkongen du med”
”Jag trivs bättre här, under parasollet, där jag kan ha det lugnt och skönt och lukta på vinerna” Han är en förstående far - fast han är en kung! –så han lät henne sitta där och vara lycklig - ett tag i alla fall. Sen rasade han och slog näven i chiffonjen och utbrast. NU FÃ…R DET VARA NOG! Livvakter, ta hem ungen!, för hon ska stå  på balkongen och vinka hon också! Nu är vår lilla prinsessa alltså hemma igen, tack vår handlingskraftige kung.