Loppisar, antikbodar och retromiljöer > Antikbodar m fl

Luxus sommarförsäljning 2010

(1/1)

Nisse:
Författare: Bo Sigeback Foto: Bo Sigeback   
 
2010-04-09 20:38
 
– Vi har ju en hel del på lagerhyllorna, säger Magnus Karlsson, och lyfter på de stora plasttäckena. Här är till och med en LUNO, men bara en. Det finns också några FLÄNS som skall få nya skärmar och uppdaterade lamphållare. Här framme har vi de sista DIREKTA som ju var försäljningssuccé förra året.

… Jag tar en del bilder av 1950- och 1960-talsbelysningar under rundvandringen i det spännande lagret (se nedan). Vad som är fascinerande med LUXUS är att det som inte såldes vid nytillverkning, har fått ligga kvar på hyllorna. Det blir som en kulturskatt.
– Ja, folk kommer från när och fjärran när vi öppnar, säger Ann-Charlott Nilsson. Vi har öppet vardagar 1-22 juli mellan klockan 09:00 till 18:00.
… Vittsjö är ju känt som en kurort med pensionat, restauranger, en välfylld campingplats vid Vittsjöns strand och en fantastisk natur. Mitt emot campingen ligger Sjöstugan, känt för sina frasiga våfflor. Det finns två pizzerior, ett stort STF-vandrarhem, Tallbacken och Furuliden som behållit sin pensionatsanda och fin golfbana med intilliggande Ubbaltsgården. I centrum finns ICA-butik, litet café och Raka Spåret. Men Vittsjö har så mycket mera att erbjuda. Det är bara att åka på upptäcktsfärd.

 

 http://www.vittsjobjarnum.nu/artiklar/13-kultur/1429-luxus-sommarfoersaeljning-2010.html
 

semlan:
Då kan hugade Luxus spekulanter även passa på att besöka Luxus museum med lampor, speglar och möbler tillverkade från 50 talet fram till idag.
Tråkigt nog är inte den tidiga avdelningen långt infrån komplett, men väl värd ett besök. :D

Nisse:

--- Citat från: semlan skrivet tis 22 jun 2010 09:42:10 ---Då kan hugade Luxus spekulanter även passa på att besöka Luxus museum med lampor, speglar och möbler tillverkade från 50 talet fram till idag.
Tråkigt nog är inte den tidiga avdelningen långt infrån komplett, men väl värd ett besök. :D

--- Slut citat ---

Japp, och visst får man sitt lystmäte mättat på utställningen OCKSÃ…  :P ;) Trevlig Midsommar önskar vi dej och de dina Semlan!

Navigering

[0] Meddelandeindex

Gå till fullversion