Design, övrigt > Smycken

Vintage 2 die 4

(1/3) > >>

Vintage2die4:
Om ni gillar Vintage, Retro & Design smycken så ta gärna en titt på mitt lilla hobby-projekt....en hemsida med just detta & lite till. Passa på att fynda något till din egen garderob eller bara låt dig inspireras...  ;)

www.vintage2die4.com

kikarbara:

--- Citat från: Vintage2die4 skrivet lör 23 okt 2010 16:52:44 ---Om ni gillar Vintage, Retro & Design smycken så ta gärna en titt på mitt lilla hobby-projekt....en hemsida med just detta & lite till. Passa på att fynda något till din egen garderob eller bara låt dig inspireras...  ;)

www.vintage2die4.com

--- Slut citat ---

*fniss* dina adam&eva hängen var absolut en nostalgikick! =) såna hade vi småbarn, och de kunde köpas nere i cigarrmagasinet (Iversens) som fanns nästan på hörnan mellan rantzausgade og kapelvej....

ada:
Då man får leta runt för att hitta länkar jag in bild

http://www.vintage2die4.com/gallery_26.html

Jag har också nåt minne av något liknande...

kikarbara:

--- Citat från: ada skrivet lör 23 okt 2010 18:19:46 ---Då man får leta runt för att hitta länkar jag in bild

http://www.vintage2die4.com/gallery_26.html

Jag har också nåt minne av något liknande...

--- Slut citat ---

Här tänkte jag ge vår nya medlem *varmt välkommen hit!* lite skjuts på vägen och få in fler att kika på bilder ;). Men det är roligt att se fotot även här förstås!

Vintage2die4:
Jaaa, jag bara älskar gamla plastsmycken! Har massor men de ska inte säljas....har dublett av Adam & Eva annars hade den inte heller legat ute på hemsidan.  ;)

Det är bara så synd att mycket att de här "enkla" smyckena är svåra att hitta i bra skick. Lekta med, älskade och sedan slängts....

Navigering

[0] Meddelandeindex

[#] Nästa sida

Gå till fullversion