Hus och hem > Textilier

Fårskinnsimitation?

(1/2) > >>

kallekanin:
Hej.

Jag är ute efter tyg i metervara som är luddigt och grått som fårskinn ungefär.
Har fuskat lite med att köpa "teddytyg" på Stoff och Stil och det funkar men är i enklaste slaget om man ska klä om riktiga möbler. Dock fint till pallar i barnens rum.

Vet att jag hittat det tidigare men hittar inte nu när jag behöver.

Någon som har ett hett tips?

Mvh. K.

Wanja:
Var i landet bor du? Vi hittade en helt underbar tygaffär under en inköpsresa, den heter Gittes Tygkälla och ligger i Rinkaby nära Kristianstad. Suveräna priser, exempelvis galon för 99 kr/m samt superbilliga stuvar, när vi var där hade de bra tyger från 29 kr/m! Tyvärr lämnar deras hemsida mycket att önska, det finns inte mycket alls upplagt där. Butiken är däremot på 700 kvm med stor chans att gå vilse :) Du kan ju kontakta dem i alla fall och fråga om de har vad du söker, du hittar dem på www.gittes.se
Förut fanns Kilotex i Sickla men de har lagt ner, nu finns de dock på andra ställen under namnet Tygvaruhuset: http://www.tygvaruhuset.se/Start.html Jag vet inte hur deras sortiment och priser ser ut nu men när jag handlade på Kilotex så hade de t.ex. 140 cm bred spegelsammet för 99 kr/m, motsvarande kvalitet kostade då på andra ställen 4-500 kr/m...

Gila:
http://www.textilcentrum.se/ i Sundbyberg har en hel del....om de har just det du söker vet jag inte.

kallekanin:
Hej.

Tack för alla tips. Bor tyvärr i söder av detta land. Men jag jagar vidare, man vill ju gärna känna på tyget innan man beställer 10 meter.

Mvh. K.

Wanja:

--- Citat från: kallekanin skrivet lör 15 jan 2011 12:41:13 ---Hej.

Tack för alla tips. Bor tyvärr i söder av detta land. Men jag jagar vidare, man vill ju gärna känna på tyget innan man beställer 10 meter.

Mvh. K.

--- Slut citat ---

Ok, men Gittes Tygkälla ligger ju i söder =)

Navigering

[0] Meddelandeindex

[#] Nästa sida

Gå till fullversion