Musikinstrument och retro musik > Retro musik

Female challenge

<< < (2/2)

Reggis:
Jag såg att det var en kvinnlig musiker som kommit på exakt samma sak som jag. Att kvinnor inte får den uppmärksamhet som de förtjänar inom rock-pop-blues Vince. Hon heter Marie Selander och håller tydligen på med att skriva en artikel eller var det bok i ämnet. (Inslag på lokalnyheterna.) Så vi är tydligen fler som behöver växa upp eller är det så att man kanske måste uppleva det för att se och förstå det och det är nog svårt om man är en man Vince. 

Vince:
Då kan man ju fråga sig,varför denna uppmärksamhets hets?Är det pengar det handlar om.Ju mer uppmärksamhet, desto mer såld musik, desto mer klirr i kassan???

OBS! textstycke nedan är skrivet med Ironi OBS! (så inte reggais på något vis kan missuppfatta detta och tror att jag verkligen tycker så här)
Ja det måste vara det som det handlar om för det vet ju alla att kvinnor bara är giriga utsugare och är hemmafruar som lever på sin mäns löner för så är det ju faktiskt i dagens samhälle,inga kvinnor jobbar.
Jag säger inte att könsroller i samhället inte finns för det gör det,ohyggliga mängder av det dessutom,men om detta är ditt sätt att motverka dessa så måste jag säga att det är en hemskt konstigt och föråldrat,och dessutom motbevisat så många gånger,sätt att göra det på.

Seriöst reggis vilken tid lever du i??
Vilken tidsuppfattning har du när du skriver att jag som man har svårt att förstå detta??
Hur många klassiska motargument såsom att, Jag är man jag förstår ingeting.Män tänker bara på lättklädda flickor och dom får alla pengar ska vi få höra???
Hur fördomsfull är du egentligen mot män i allmänhet,eller om vi tar mig som specifikt exempel som faktiskt har växt upp med köns jämnlika värderingar och fortfarande har dom och varför nedvärderar du mig genom att tro att jag som man inte förstår nånting just för att jag är en kille,hör du inte själv hur dumt det låter att resonera så??Jag skulel nog vilja säga att det är du som inte förstår reggis.
Är du en sån där typiskt bitter,manshatande,rabiat feminist,hippie eller bara en tangentbordsriddare som på fullaste allvar tror du kan förändra världen på ett nät forum?

Sen kanske vi inte bör glömma att nämna att detta i dagens samhälle är alternativ musik som dom senaste 20 åren inte har varit speciellt uppmärksammad vare sig det är män eller kvinnor som spelar den.
Och att två stycken människor har kommit på samma sak är ju knappast unikt eller gör det till fakta.
Att nån skriver en bok om ett ämne gör det inte mer rätt på nått vis,för då kan jag tillochmed rättfärdiga nazismen om jag vill,jag skriver en bok!

Och jag står fast vid att DU ska ta och växa upp reggis för dina argument,din retorik och din diskussionförmåga ligger på dagisnivå precis som dina så ivriga försök att provocera hela hela hela tiden.

Kan du inte bara vädra dina åsikter på ett forum som är till för just det och så håller vi oss till att diskutera gammla roliga,fräna,snygga saker på detta forumet som det faktiskt är till för??

Nastamuumio:
Om rubriken är satt av en man blir det logiskt. Tror de flesta av de kvinnliga artister som fått genomslag och gehör  funderat i andra banor än utmaning och attack. Möjligen har nån manlig producent eller arrangör
framfört såna önskemål eller rentav krav, men de som förblivit evigt gröna och upptäcks av yngre var tionde år eller så, tycks ha struntat fullständigt i alla goda råd och tips.

Tror man kan fråga vilken ung, kvinnlig singer/ songwriter som helst om de gillar de här.

En svensk evergreen:

http://www.youtube.com/watch?v=Wmr25eOrmRA

Och en amerikansk, större än de flesta bland många musiker:

http://www.youtube.com/watch?v=sGdyMgvRNEg&feature=grec_index

Navigering

[0] Meddelandeindex

[*] Föregående sida

Gå till fullversion