Författare Ämne: Lars Nerman  (läst 12046 gånger)

ada

  • Administratör
  • Hjältemedlem
  • *****
  • Antal inlägg: 4 043
    • Visa profil
Lars Nerman
« skrivet: tis 11 dec 2007 16:07:25 »
Jag köpte härom veckan två blyertsteckningar som det såg ut, för ramarnas skull (30x40) plockade nu isär det hela, ser att det är tryck med signering i svart bläck, och haren/kaninen tittar på mej med sina stooora ögon och jag är helt såld, suck (harar som passar bäst i rödvin i grytan) så vad ska jag göra nu? När jag skulle ha de svarta ramarna till den utflyttade hårdrockarn...

Jag är mäkta imponerad av konstnären, men puttenuttiga gulledjur är ändå inte min smak

Gör lite efterforskningar och hittar www.larsnerman.se , på Tradera har ett verk gått för 220...och jag har betalat 20+20 med ram och allt
« Senast ändrad: tis 11 dec 2007 16:12:05 av ada »
Mitt senaste projekt www.ipnr.se

nisse 8

  • Hjältemedlem
  • *****
  • Antal inlägg: 872
  • Va??
    • Visa profil
SV: Lars Nerman
« Svar #1 skrivet: tis 11 dec 2007 16:39:39 »
Haren tycker jag om men räven är lite för perfekt, inga tussar eller strån som ligger fel.

ada

  • Administratör
  • Hjältemedlem
  • *****
  • Antal inlägg: 4 043
    • Visa profil
SV: Lars Nerman
« Svar #2 skrivet: tis 11 dec 2007 16:56:51 »
Ja lite stel, men så var killen bara 20 när han gjorde dem
Mitt senaste projekt www.ipnr.se

änglautanskor

  • Hjältemedlem
  • *****
  • Antal inlägg: 640
    • Visa profil
SV: Lars Nerman
« Svar #3 skrivet: tis 11 dec 2007 22:27:21 »
Men Ada då? Gullig hare i rödvin??

Nu blev jag rejält upprörd......jag känner ingen som slösar rödvin på harar,
vem vill äta hare med rödvin?
Bättre att dricka rödvin utan hare, det är min bestämda åsikt.

ada

  • Administratör
  • Hjältemedlem
  • *****
  • Antal inlägg: 4 043
    • Visa profil
SV: Lars Nerman
« Svar #4 skrivet: tis 11 dec 2007 22:38:19 »
ja tyvärr så är jag köttätare, pappa skjuter dom på sina jaktmarker och jag äter dom

ska man ha hare mört är det en bra idé koka i rödvin, fast ett vanligt långkok på en tre timmar duger också, sen kan man göra en gryta med hela små gula lökar, hela champinjoner, sidfläsk och rödvin -om man inte väljer den gräddiga varianten med t ex lök, kantareller och créme fraiche
Mitt senaste projekt www.ipnr.se

änglautanskor

  • Hjältemedlem
  • *****
  • Antal inlägg: 640
    • Visa profil
SV: Lars Nerman
« Svar #5 skrivet: ons 12 dec 2007 22:38:56 »
Måste erkänna Ada , att jag älskar goda långkok med kött, en av mina favoriter är kalops, grytor med nötkött ska puttra i minst 3 timmar,
jag har aldrig haft glädjen att tillaga vare sig hare ,hjort . älg eller vildsvin, men ska en dag ha lyckan att få nacka ett vildsvin och prova på nya recept

ada

  • Administratör
  • Hjältemedlem
  • *****
  • Antal inlägg: 4 043
    • Visa profil
SV: Lars Nerman
« Svar #6 skrivet: mån 7 jul 2008 18:49:09 »
Tyckte nån mer än mej att teckningarna var otroligt fina (uppriktig åsikt, inte försäljningstaktik) så ligger den nu tillgängliga på Tradera!
Mitt senaste projekt www.ipnr.se

änglautanskor

  • Hjältemedlem
  • *****
  • Antal inlägg: 640
    • Visa profil
SV: Lars Nerman
« Svar #7 skrivet: tis 8 jul 2008 22:48:50 »
Att kunna teckna så i detalj att kunna fånga känslor i djurets öga. då har man verklig talang, är imponerad...........