Allmänt > Fria diskussioner

söker kattsamlare??????

(1/2) > >>

ina:
hejsan, vet att jag såg en hemsida där en tjej visad upp sin kattsamling,,, någon som har adressen?????  tack på förhand,,ina

Reggis:
Själv samlar jag på kattsvansar. Det är roligt då det finns så många olika. De kan vara fluffiga eller så är färgen olika. En annan rolig kattgrej är att lura de fåniga katterna. En gång lurade jag en katt att hoppa ner i en plåtbunke med glödande kol. Jag tog ett foto efteråt och man ser konturerna efter den fåniga katten. Det roligaste var att katten tjöt så han påminde om en skrämd gris. Katten dog senare av skadorna men tyvärr så var svansen så svedd att den inte var något att ha.

Bifogar bilden jag tog i bunken. Där kan ni se konturerna. Rätt kul eller hur?

ada:
Försöök att låta bli att skämta så grovt med kattälskare Reggis. Flera har tagit illa upp av detta.

Reggis:
Skall försöka låta bli Ada. När det gäller katter eller hundar också för den delen så upplever folk det här som stötande. De tänker inte på att det här exakt vad man gör på SCAN:s slakteri i Kristianstad fast då är det grisar. Där har man vid ett flertal tillfällen skållat levande ej sövda eller bedövade grisar.  Ett djurplågeri som till och med överträffar det jag beskriver här. Fast det tänker inte de flesta på när de stoppar i sig en fläskkotlett till lunch.

Det vore bra om engagemanget, där folk tar illa upp, omfattade alla djur och inte bara katter och hundar. Skulle tro att dessa två djurgrupper jämte hästar tillhör de gynnade i dessa sammanhang till skillnad från grisen, som man tydligen får behandla hur som helst. Tänk på det. För övrigt så tillhör jag kretsen militanta djurrättsaktivister så ni kan andas ut. Jag skulle inte kröka ett strå i pälsen på en katt.

gitzie:
Var det verligen någon som trodde att DU skulle göra någon katt illa, fröken Triggare???  :D
Aldrig :D
/Kattälskare i stora mått ;)

Navigering

[0] Meddelandeindex

[#] Nästa sida

Gå till fullversion