Loppisar, antikbodar och retromiljöer > Loppisar

Mässa i norra Skåne?

(1/1)

hnordell:
Jag och några andra privatpersoner har planer på att starta upp en Antik-, Retro- och Designmässa i Hässleholm nu i vår. Vi driver sedan ett par år tillbaka en antikmässa i stan, men där vi vill ändra inriktning och locka en yngre och mer köpglad publik. Ifall du är intresserad av att ställa ut, så skicka ett mail till massa@modighus.se

Vi har inte satt något datum ännu, men planeringen är på gång och vi har redan ett antal utställare på vår lista.

/ Henrik

hnordell:
Se till att bli inbjuden.

http://www.korturl.com/retro

 8) ;D :D ;) :)

hnordell:
Antik- och Retromässan i Hässleholm kommer att arrangeras nästa år, det vill säga år 2013.
Har du antikviteter eller retroföremål som du vill sälja? Skicka din adress till massa@modighus.se så bjuder vi in till till mässan.

hnordell:
Thereze Jangfelt är en Chain Maille-hantverkare från Hörby. Hon är också en av de utställarna som kommer till Antik- och Hantverksmässan i Hässleholm den 28 april.

Thereze tillverkar främst smycken, men även slipsar, korgar och andra praktiska föremål. Chain Maille-tekniken gör hennes saker unika. Det innebär att Thereze använder små ringar som fästs vid varandra för att skapa vackra former.

Ett flertal olika material används, bland annat aluminium, mässing, rostfritt stål och ädelmetaller. Tekniken känns igen från de ringbrynjor som medeltidens krigare använde sig av. Nu används Chain Maille istället till att skapa fascinerande hantverk.

 Välkommen till mässan!

 www.modighus.se/massaNavigering

[0] Meddelandeindex

Gå till fullversion