Loppisar, antikbodar och retromiljöer > Loppisar

Antik- och Hantverksmässa

(1/2) > >>

hnordell:
Antik- och Hantverksmässan i Hässleholm är på gång. En plats att fynda bland hantverk och antikviteter. Vi satsar på tradition i vacker miljö. Se till att bli inbjuden redan idag.    ;D

http://korturl.com/hassleholm

http://www.modighus.se/massa

hnordell:
Många utställare är redan bokade till mässan, det blir massor av antikt, retro och hantverk av olika sorter.
Du som vill ställa ut får gärna höra av dig till massa@modighus.se

Snart lanseras dessutom en ny hemsida...

hnordell:
Några bord finns kvar på antikdelen av mässan.
Har du antikviteter att sälja och bor i närheten av Hässleholm? Anmäl dig till mässan redan idag och garantera en plats. Vi gör allt för att locka massor av köpglada besöakre.

hnordell:
Antik- och Hantverksmässan som arrangeras den 28 april på Hässleholmsgården i Hässleholm närmar sig sakta med säkert. Här är ett fåtal av de föremål som kommer att ställas ut och säljas. Här på Retroforum  kommer vi att presentera några av utställarna fram tills mässdagen. Det blir mellan en och två presentationer i veckan.

Se till att du också kommer till mässan.
Få en personlig inbjudan. www.korturl.com/hassleholmhnordell:
Sole Hantverk finns i den idylliska byn Torna Hällestad. Nu kommer de till Antik- och Hantverksmässan i Hässleholm den 28 april Kom du också!

I byn tillverkar företaget smycken, pärlor och glaskonst. De har också en verkstad där det skapas mycket vackra keramikföremål i Raku-teknik. Den brända keramiken doppas i glasyr och hettas upp. Föremålet täcks sedan av exempelvis sågspån, vilket gör att syretillföreseln stoppas och vackra färger kan uppstå. Du ser resultatet på några av bilderna här. Hantverk av hög kvalitet, tillverkade med stor passion.

Navigering

[0] Meddelandeindex

[#] Nästa sida

Gå till fullversion