Loppisar, antikbodar och retromiljöer > Loppisar

Antik- och Hantverksmässa

<< < (2/2)

hnordell:
Lena Gustavsson från Hässleholm är en lokal mångkonstnär som stickar och virkar för nöjes skull. Hon kan därför erbjuda dig textilier av hög kvalitet till ett bra pris. Nu kommer Lena till Antik- och Hantverksmässan i Hässleholm den 28 april Kom du också. Öppet kl 10-15 på Hässleholmsgården.

Just nu finns det flera unika tubsjalar och vanliga sjalar till försäljning. Till Antik- och Hantverkmässan kommer hon också att ta med flera vackra smycken.







hnordell:
Vi satsar på lokala hantverkare

Nillas Vävkammare i Västra Torup tillverkar vävnader för vardag och fest. Den 28 april kommer de till Antik- och Hantverksmässan i Hässleholm. Bakom företaget finns Gunnilla Lövgren.

Just nu är inriktningen rutiga trasmattor i fina mönster och färger. Gunilla tillverkar både på beställning och för direktförsäljning. En chans för dig att få en riktigt unik matta. Även många fina löpare finns till försäljning och för beställning.

Läs mer på: http://www.vavkammaren.lovgren.nu/



hnordell:
Stor variation av smycken på mässan

Lena Posselwhite från Dalby designar och tillverkar unika smycken. Den 28 april kommer hon till Antik- och Hantverksmässan i Hässleholm. Det är första året hon ställer ut på mässan.

Lena tillverkar halsband, armband, örhängen och hängen med mera. Det är hantverk i ett flertal olika färger och spännande material. På bilderna ser ni en del av hennes vackra kollektion.

Förutom Lena Posselwhite kommer ytterligare ett flertal smyckestillverkare till mässan, alla med sin egen unika design. Ett intresse som har växt sig stort.

www.modighus.se/massa











hnordell:

Den 28 april arrangeras Antik- och Hantverksmässan på Hässleholmsgården i Hässleholm. Ett 40-tal utställare samlas under samma tak. Några som kommer dit är Lyckotoffeln, med specialitet på vackra tofflor.

Lyckotoffeln HB startades år 1986 av toffelmakare John Björnsson. Det är en person som har lång erfarenhet, med en pappa som började tillverka tofflor i slutet på 1880-talet. Den kunskapen har ävrts från generation till generation.

Idag är det makarna Elisabet och Joakim Kock från Genarp som driver rörelsen, båda har ett stort intresse för skånskt hantverk. Mycket av den gamla tekniken finns fortfarande kvar, där miniatyrtofflorna tillverkas för hand i gamla ombyggda toffelmaskiner.

hnordell:
Nästa lördag går Antik- och Hantverksmässan av stapeln med start klockan tio. En av utställarna är Ulla Andersson från Höganäs, en glad och erfaren smyckestillverkare. Hon tillverkar allt från halsband och armband till örhängen och ringar. Ett flertal av hennes föremål säljs i Designtorgets butiker i Sverige och Oslo.

Ulla Andersson gör också unika smycken av silver, pärlor och halvädelstenar. Det är hög kvalitet och unika föremål till bra priser. Kom till mässan och se hur hennes tillverkning går till.

Navigering

[0] Meddelandeindex

[*] Föregående sida

Gå till fullversion