Allmänt > Fria diskussioner

Välj en Nordkoreansk lösning!!!!

(1/1)

Reggis:
Ja det går framåt. Den arabiska våren är här. Tidigare hade man en gubbe i landet som bestämde allt. Nu har man en gubbe i varje hem som bestämmer, ”Det muslimska brödrarskapet”.  Ja det kallar jag för vår.

Annars är det ju Sossarnas försök att hitta en ny partiledare som väcker förundran. Att det skall vara så förbaskat svårt.  Det senaste jag såg var att även här är våren på gång, en gubbe på 71 år. Ja Jan Eliasson, 71 år, har kommit på tal då ingen annan vill och alla yngre krafter blockeras, de känns osäkra. 

Varför inte göra som man gör i Nordkorea, välj en död person. I Nordkorea har man den  döde Kim Il-sung som evig president. Det är en bra lösning då slipper man hålla på med dessa valprocedurer bakom stängda dörrar. Ett förslag är Hjalmar Branting. Vad spelar det för roll att han är fysiskt död när man ändå kan ta upp mentalt döda gubbar som alternativ.

gitzie:
 ;D ;D

Reggis:
Nu har sossarna tänkt till ordentligt. Inspirerade av den arabiska våren har man kommit på vad som är bättre än en gubbe. Jo det är naturligtvis två gubbar.  Det blir en gubbe som partiledare och en annan gubbe som sköter debatten i riksdagen då partiledaren inte är riksdagsman. Kan man inte klämma in några gubbar till, det borde gå.

Ja säger då det. 2010-talet kommer att gå till historien som gubbarnas årtionde. Det enda positiva är att Kristdemokraterna förhoppningsvis utplånas. Det är den svenska motsvarigheten till "Det muslimska brödrarskapet".  Fast ni skall se att dom kanske också kan komma tillbaka surfandes på den arabiska våren.  Vår i de här sammanhangen betyder nämligen att en eller flera gubbar bestämmer.

Navigering

[0] Meddelandeindex

Gå till fullversion