Författare Ämne: Den slutliga lösningen på det grekiska problemet!!  (läst 2944 gånger)

Reggis

  • Hjältemedlem
  • *****
  • Antal inlägg: 1 940
  • Av två onda ting gör jag det jag inte gjort förut.
    • Visa profil
Den slutliga lösningen på det grekiska problemet!!
« skrivet: tor 16 feb 2012 15:42:58 »
Nu ökar självmorden i Grekland på grund av krisen. Detta kan vi läsa om i snyftartiklar i vår kvällspress. Men de stackars investerarna som får sina spekulationsvinster reducerade på grund av Grekland, skrivs det inget om.

Nej här ska vi snyfta över ett par personer som står på en balkong och hotar att hoppa, därför att deras meningslösa arbete inte behövs längre. Tänk om alla som blev av med jobbet skulle hota att hoppa ner från en balkong?

Nu övertalade dom det här paret att inte hoppa. Hur dumma får grekerna bli? När dom skall bli av med 150.000 meningslösa statliga jobb så är det väl bättre att de även blir av med personalen. Hur tänker dom egentligen i Grekland?  Det vore väl praktiskt om alla 150.000 personerna hoppade från balkonger i stället, det skulle ju lösa detta övertalighetsproblem på ett smidigt sätt.

Helst skulle det ske samordnat genom att strömhoppa från balkongen. Det skulle bli en riktig turistattraktion. ”Kom och se arbetslösa greker dyka från en balkong.” Det skulle kunna återställa Grekland som ett turistland. Dessutom, genom att det sker samordnat blir det mer hygieniskt än om var och en hoppar från sin balkong, inga solon här inte.

Med lite vilja från det grekiska folkets sida, den finns ju där vilket detta är ett bevis på, så är krisen löst i ett nafs. Här gäller det att uppmuntra dessa ansvarstagande självmordskandidater och inte komma med diverse övertalningsförsök att de skall avstå. Tänk på att för varje grek som försvinner blir det en mun mindre att mätta.

Här kan Eurozonen göra en insats för sina grekiska medlemmar genom att bidra till begravningskostnaderna via lån till låg ränta från Europeiska Centralbanken (ECB). Nu är det bara bannor från ECB, ge grekerna en morot också. För varje grek som ta livet av sig kan man skriva ner skulderna med en million Euro. Det skulle kunna uppmuntra grekerna att göra den slutliga saneringen, nämligen ett kollektivt självmord av hela befolkningen. Då skulle inte bara skuldbördan försvinna utan Grekland skulle dessutom hamna på plus.  Lite uppoffringar kan man väl kräva av ett land som har misskött sin ekonomi på det här sättet.