Författare Ämne: Lyxfällan  (läst 5222 gånger)

Reggis

  • Hjältemedlem
  • *****
  • Antal inlägg: 1 940
  • Av två onda ting gör jag det jag inte gjort förut.
    • Visa profil
Lyxfällan
« skrivet: ons 29 feb 2012 15:06:22 »
Satt och slötittade på TV:n och fick då se ett program som heter Lyxfällan. Det handlade om några stackare som inte kunde räkna utan gjorde av med mer pengar än de tjänade. Så kan bara länder som Grekland göra.

När jag tittade så fick jag en strålande idé till ett intressant TV-program. Jag har skrivit till TV4 om mitt förslag. Får se om dom nappar.

Mitt program skulle heta Lyxfyllan och gå ut på att jag och några bekanta skulle besöka personer som har det tråkigt hemma. Med oss skulle vi ha diverse dyra viner, dyr sprit och annat. När vi kom dit så skulle vi hälla i oss av våra rinnande varor mens kamerorna gick.  Vid några tillfällen skulle någon stjärnkock stå i den gästandes kök och göra i ordning läcker mat åt oss som vi skulle äta upp under pauser i supandet.

Här skulle ett helt gäng med personer bara bli fullare och fullare, man vet aldrig vad som kommer att hända. Några känner varandra andra inte. Spänningar skulle uppstå och kanske även erotiska sådana. Allt iför ögonen på alla TV-tittare.

Visst är det en strålande idé? Man skulle även kunna ha en tävling om vilka som skulle få följa med mig på besöken. På något sätt så blir det här något ultimat. Programmet skulle innehålla allt. En tävling där personer mobbas ut. Förnedring där personer är fulla och gör bort sig. Matlagning som är så poppis just nu, ja allt.

Det kan bara inte bli fel, eller hur?