Allmänt > Fria diskussioner

Bli av med grejer från ex dödsbo?

(1/1)

Lampedusa:
Har någon tips om bästa sätt att bli av med alla de saker som blir över när ska tömma en avliden släktings lägenhet och har plockat ut allt Gustavsbergsporslin etc. Det är alltså fråga om en del felfria möbler, böcker och diverse husgeråd.

JJ:
Det beror lite på om man vill ha betalt för det andra eller bara vill bli av med det.

Vill man bara bli av med det så kan man sätta in en skänkesannons på Blocket t ex. Först till kvarn...

Lampedusa:

--- Citat från: JJ skrivet sön 20 maj 2012 23:06:17 ---Det beror lite på om man vill ha betalt för det andra eller bara vill bli av med det.

Vill man bara bli av med det så kan man sätta in en skänkesannons på Blocket t ex. Först till kvarn...

--- Slut citat ---

Tanken var väl att de skulle få de lite mer värdefulla sakerna mot att de tog hand om allt, även skräpet. Jag har sett att Myrorna säger sig ta hand om hela hem. Det kanske kunde vara ett alternativ.

Wanja:
Om det finns några intressanta föremål från "rätt" tidsperiod så är vi många handlare som kan ta hand om det, många utför även städning men det gör inte jag. Du får gärna kontakta mig om du vill att jag kommer och kikar. Annars är nog det smartaste att sälja det som är av värde sedan kontakta någon av välgörenhetsorganisationerna, risken är dock att du ändå blir stående med en del "skräp" som de inte vill ha och de lär inte heller ta hand om städningen.

Lampedusa:

--- Citat från: Wanja skrivet mån 21 maj 2012 14:48:15 ---Om det finns några intressanta föremål från "rätt" tidsperiod så är vi många handlare som kan ta hand om det, många utför även städning men det gör inte jag. Du får gärna kontakta mig om du vill att jag kommer och kikar. Annars är nog det smartaste att sälja det som är av värde sedan kontakta någon av välgörenhetsorganisationerna, risken är dock att du ändå blir stående med en del "skräp" som de inte vill ha och de lär inte heller ta hand om städningen.

--- Slut citat ---

Hej Wanja. Jag tvivlar på att det är saker du är intresserad av, men jag skickar dig ett pa bilder i alla fall (till din mejl).

Navigering

[0] Meddelandeindex

Gå till fullversion