Porslin & Keramik > Övrigt och okänt ursprung

I serien "märkliga ting"....

(1/2) > >>

Moses:
...har jag nu avancerat till bildens föremål. Keramik, glaserad både in- och utvändigt, med ett hål mitt uppe på huvudet, för ljus? Inga som helst märkningar. Skall väl föreställa ett lejon, men liknar mera hund...?? Märklig, men för välgjprd för att riktigt platsa i "ära vare gud i höjden, denna har jag gjort i slöjden." Någon som har ett tips på vad det är och vem som gjort det?

Reggis:
Sydamerikansk kanske?

Domino:
Man ska inte förringa hemmapulare Moses  :D Jag har själv något alster kvar som jag själv gjort, skulle nog kunna lura någon med dessa bara jag nu inte hade signerat med mitt eget namn, så jag kan inte testa tyvärr  ;). Men något svar på vad eller vem denna lilla figur är eller har gjorts av har jag tyvärr inte!

Moses:
Min mening var inte att förringa, tvärtom, jag uppskattar all slags kreativitet, men ibland ser man saker som man bara kan använda som nätsänken... ;) ...och denhär hör inte dit. Jag har faktiskt ett alldeles hiskelig ljusstake (unikat) av Einar Luterkort, som jag nog hade passerat, om jag inte av en tillfällighet vänt på den....
Bifogar en ny bild ur litet annan vinkel.

JJ:
Ursäkta ett dåligt skämt, men du tror inte att det skall föreställa en fårskalle? Med det hålet i huvudet... :)

Navigering

[0] Meddelandeindex

[#] Nästa sida

Gå till fullversion