Allmänt > Fria diskussioner

Om olika ämnen och olika diskussionsfrågor

(1/8) > >>

ada:
Kan ni inte vara så gulliga och tänka lite själva

Ni vet väl själva när ni byter inriktning totalt och börjar prata om hunddressyr, katter, datorskärmar mm, (det är fler än de som nu kanske känner sig utpekade detta gäller) kan ni inte då se till att starta ett nytt ämne? Ni vet hur man gör väl?

Ni gör läsarna en otjänst när man inte hittar t ex givande information för hundägare. OCh ni vill väl att folk läser de tankar, idéer, det ni kan och vet, det ni ägnat tid åt att plita ner?

Även loppisfynden borde i många fall hellre läggas under det ämne där det passar, t ex keramik, så läsarna ser att det finns något av substans i forumet.

Jag bryter ut ämnena ibland som ni ser, men det blir svårt att hinna med de dagar vi har 150 inlägg... Det kan komma lite ommöbleringar i efterhand också så ni vet.

Sammanfattning: Diskutera ämnesvis, då hittar också folk till de ämnen som intresserar.

Tips för alla kategorier: Försök hitta en rubrik som beskriver innehållet, ni vet "Vet ni nåt om den här" eller "Vad tycker ni om detta?" och annat allmänt lockar inte särskilt till att gå in och kolla vad det är, när det finns andra rubriker att välja på.

(bröt nu ut "retro mat" och "hunddressyr" ur en tråd om ni undrar över vad jag pratar om för oreda)
 

Fjoll:
Jag tänker och jag förstår dig! Ska göra mitt bästa för att bättra mig, förstår att det blir en massa extrajobb för dig men till mitt försvar så är det ju så att ex vis en rubrik som "Dagens loppisfynd" liksom skulle bli tom om man för in fyndet på "rätt" avdelning, ex vis dina glas. Under tråden "Här kan ni fråga om allt" blir det likadant eller har jag fel?

ada:
Det blir ju bara så mycket extrajobb som jag gör det till (svårare att hitta om jag låter bli helt dock) Dagens loppisfynd la jag själv in nåt i och sen OCKSÃ… ute i ämnestråd, vet inte om man ska koncentrera sig på att utropa "Yippi jag hittade äntligen en sån här", och "otroligt vad billigt jag fick den" (jag bara spånar), och sen försöka ta det mer specifikt om vad det är för nåt, om man har nåt att fråga om, vad det finns mer i den servisen o dyl. 

Litet problem med ett ämne som dagens loppisfynd blir det ju...

Ska folk hitta och svara på en fråga ska den nog ha en egen rubrik och inte gömma sig under "här kan ni fråga om allt" kas började på den och fick hållas, men med tiden ser man ju att ämnen försvinner om man samlar dem, och det inte delas upp i olika frågeställningar, olika ämnen

Reggis:
Rom byggdes inte på en dag. Dessutom så finns det kreativa inslag i det här med att hoppa hit och dit.

ada:
Jag får påpeka att jag är för att man låter tanken flyta och associera, jag förespråkar inte hitlermoderering som det ofta kallas, när man inte låter folk säga ett ord OT (off topic) det är när man ser att det faktiskt skulle vara ett ämne som är meningsfullt att spåna vidare på och det blir omfattande som jag önskar att man kunde associera fritt men gärna börja det tankespåret i en ny tråd...

Navigering

[0] Meddelandeindex

[#] Nästa sida

Gå till fullversion