Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - gusten

Sidor: [1]
1
Inredningsdetaljer / Hur får man av skärmarna på denna lampa ?
« skrivet: tis 12 okt 2010 22:26:47 »
Skall fixa till en gammal sänglampa (sätta dubbla brytare och måla om skärmarna) Det är ruskit trångt att få ner handen i skärmarna, nån som vet hur man delar den ?

2
Hoppas jag inte får allt för mycket stryk nu....  ::)
Då och då men inte ofta alls hittar man brickställ i form av en neger ala TinTin i Kongo hållande en bricka för visitkort osv. Tror nog att flera av forumets medlemar har sån men kanske inte talar så högt om det...
Skulle gärna se vilka varianter det finns av dem så skicka nu in era bilder.

Och vad kallas dom nu ? Småkakorna har ju fått ändra namn

3
På min bensinpump skall det sitta en glasglob längst upp men det är alltför ångestladdat att ha orginalgloben utomhus. Har sett en hel del utelyktor i offenlig miljö med runda mölkvita glober ca 50 cm i diameter och liten krage längst ut för skruvlåsning med tre skruvar. Skulle tom kunna tänka mig en  i plast ! Var hittar man såna ?

4
Trästället i teak och rostfritt  (kryddburkarna finns redan) för salt pepppar och sockerströare sökes

5
Hjälp mig att få mitt schatull komplett. Söker kaffeskedar i palisander och rostfritt, modell lion de lux ,design Bertel Gardberg ,Hackman. Kom 1958.
En eller flera är intressant.

Sidor: [1]