Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - hnordell

Sidor: [1]
1
Fria diskussioner / Vinn en lampa (eller två)
« skrivet: mån 4 feb 2013 13:46:13 »
Modighus.se har just nu en facebook-tävling där du kan vinna lampor. Gilla deras sida och dela inlägget, så är du  med i utlottningen. Mycket stor chans att vinna.

http://www.facebook.com/modighus

2
Loppisar / Nu startar förbedelserna...
« skrivet: mån 10 sep 2012 13:13:03 »
Nu startar förberedelserna för nästa år Antik- och Hantverksmässa i Hässleholm. Preliminärt datum är satt den 30 mars.
Har du antikviteter att sälja? Besök www.modighus.se/massa eller maila massa@modighus.se med namn, vad du säljer och kontaktinformation.

3
Loppisar / Vacker smidestillverkning
« skrivet: lör 21 apr 2012 09:25:05 »
Allan Olsson gör på lördagen den 28 april sitt andra år som utställare på Antik- och Hantverksmässan på Hässleholmsgården i Hässleholm. Allan är en erfaren slöjdare och smidestillverkare. Luffarslöjden började han med för över 20 år sedan och tycker att det är en väldigt rolig hobby. Trådarbetet som har anor lång bak i tiden, kallas luffarslöjd för att det var en försörjningskälla för kringvandrande luffare. Tråden var billig och tängerna enkla.

Under Allans många år som hantverkare har han fått höra många historier om dessa luffare och fått tips på nya trådföremål att skapa. På mässan kan ni möta honom och även se och köpa Allan Olssons unika hantverk.


4
Länkar / Sidor för antikintresserade
« skrivet: lör 11 feb 2012 13:03:56 »
Hejsan!

Kanske fel forum, men testar ändå...
Har du tips på platser på internet där antikintresserade brukar befinna sig eller där de söker information? Finns det andra forum, bloggar eller eller antikinriktade sidor?

Jag söker bara sidor där man själv kan göra inlägg eller kommentera. Det vill säga: Inte säljsidor som got2get eller Tradera.

De sidor jag själv kan i huvudet är retroforum.se, antikviteter.net, antikvarlden.se samt antikochauktion.se. Några fler sidor borde det finnas. Alla tips är välkomna.

5
Loppisar / Antik- och Hantverksmässa
« skrivet: ons 18 jan 2012 11:25:16 »
Antik- och Hantverksmässan i Hässleholm är på gång. En plats att fynda bland hantverk och antikviteter. Vi satsar på tradition i vacker miljö. Se till att bli inbjuden redan idag.    ;D

http://korturl.com/hassleholm

http://www.modighus.se/massa


6
Antikbodar m fl / Antikbutik i Skåne och på nätet
« skrivet: tis 6 dec 2011 11:19:07 »


I Modighus Antikhandel och på modighus.se hittar du äldre belysning och inredning för ditt hem. Passa på att köpa en julkapp eller present. Fri frakt på alla varor, förutom möbler. Vi uppdaterar sidan kontinuerligt med nya snygga produkter.

Enkelt att beställa. Säkert levererat.

www.modighus.se

7
Loppisar / Mässa i norra Skåne?
« skrivet: ons 16 nov 2011 10:49:54 »
Jag och några andra privatpersoner har planer på att starta upp en Antik-, Retro- och Designmässa i Hässleholm nu i vår. Vi driver sedan ett par år tillbaka en antikmässa i stan, men där vi vill ändra inriktning och locka en yngre och mer köpglad publik. Ifall du är intresserad av att ställa ut, så skicka ett mail till massa@modighus.se

Vi har inte satt något datum ännu, men planeringen är på gång och vi har redan ett antal utställare på vår lista.

/ Henrik

8
Säljes / Retroglas Vicke Lindstrand
« skrivet: ons 16 nov 2011 10:34:33 »
Har en del retroglas till salu, från bland annat Vicke Lindstrand, Orrefors och Kosta Boda. Klicka på länken nedan. Priser inklusive frakt.

http://www.modighus.se/?x=antikt&h=glas

Sidor: [1]