Retroforum
Allmänt => Fria diskussioner => Ämnet startat av: ada skrivet ons 25 mar 2009 16:34:02
-
Här varsågod, en riktig gourmetvåffla gjord på grädde, med creme fraiche, rödlök och stenbitsrom, mums! (Och jag har avbrutit min fasta med detta så jag har lite magknip :))
-
Är det här en blandning från Finland eller är det i Göteborg man har fel på smaklökarna?
Rödlök och kaviar på en våffla, sjukt.
Nej det skall vara vispgrädde och jordgubbs- eller hjortronsylt.
-
Helt enig med Reggis.....allt det där andra joxet hör väl till en blini ???Ada..nu har du rört ihop det ;D
-
Håller me Reggis jag oxå, helt klart godast med Grädde och varm Hjortronsylt :D plockade i de Hälsingska skogarna :D
-
Ja men det är ju efterrätten det på Vårfrudagen :) (jag hoppade dock över efterrätten i år, hjortronen är kvar i frysen) Detta var huvudrätten.
Och vad blev det för kvällsmat?
Halloumivåffla såklart :) En alldeles egen uppfinning uttänkt på hemfärd i bilen från Trollhättan, gott var det, men våffeljärnet behöver rengöras :)
-
Sen kan det ju inte hjälpas att jag bor lite närmare kontinenten än ni gör... :)
Ni äter förstås inte pepparkakor med mögelost på heller?
-
Nej inte med mögelost men med vitmögelost. Mögelost den slänger jag.
-
Vi som är mer kontinentala väljer grönmögelost på pepparkakorna :)
-
Jodå Ada... pepparkakor o mögelost,,det e jag med på ;)
-
Ja men du bor ju liksom jag närmare kontinenten än de där norrlänningarna :) (jag räknar östergötland, närke, dalsland och uppåt som norrland :))
-
Rödlök och kaviar på en våffla.... näääää det är inget jag som norrbottning känner igen
-
Det där såg riktigt gott ut, med stenbitsrom och lök, måste testas. Påminner mig om... vahetterde vahetterde från marknader och sånt på friterat bröd? Ungersk specialitet tror jag....
-
langos !
-
Langos.. :Pdet ska ätas i Ungern det eller tillagas hemma..det där eländet de har på marknader ::)..bara en massa potatisflingor ju >:(