Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Ulf

Sidor: [1]
1
Datorer, spelmaskiner o dyl / SV: SABA TV-spel
« skrivet: fre 28 nov 2008 23:47:16 »
Finns ett par Saba-samlare på vintagegames.se som säkert betalar mycket bra om du har kommit över någon kassett dom inte har. Kolla där.

2
Datorer, spelmaskiner o dyl / SV: Nintendo klocka supermario
« skrivet: fre 28 nov 2008 23:46:25 »
Hmm den nedre ser ut som en pirat tycker jag...

3
Datorer, spelmaskiner o dyl / SV: commodore 64
« skrivet: fre 28 nov 2008 23:44:23 »
Commodore-grejer stiger skyhögt i pris just nu. Särskilt om det handlar om udda tillbehör. Släng absolut inte. Det finns gott om Commodore-entusiaster som betalar mer än nypris (vilket kan vara flera tusenlappar) för vissa prylar.

Kolla tradera, safir.amigaos.se, ebay.com eller amiga.org.

4
Annat tekniskt och mekaniskt / SV: Filmprojektorer, AGA, biograf
« skrivet: fre 28 nov 2008 23:39:42 »
Ã…h, 2 sådana där har jag faktiskt hemma (i min allmännyttiga etta!). Har stått på Biografen Centrum i Kungsör och skulle gå på skroten så jag räddade dom. Håller på att rusta upp en av dom just nu. Tyvärr med fult Luminans-lamphus. Letar efter ett AGA Brilliance (som du har på första bilderna) att ha på den istället.

Det är verkligen fint hantverk - aga-projektorerna.

Har för övrigt en Ernemann V hemma också (har stått på Zita (www.zita.se) på den tiden den var en porrbiograf). Fin tysk 30-talsprojektor. Tyvärr ombyggd till nästan oigenkännerlighet. Men fungerar bra. Ernemanns tidiga projektorer tycker jag nästan är skönare att köra än AGA:s, men dom är inte lika snygga. Tyvärr (!?) står det ju Philips/Kinoton-makaber på nästan alla större biografer.. i alla fall i huvudstaden.. nuförtiden.. Men är man bra på dom får man ju i alla fall jobb. =)

Sidor: [1]