Retroforum
Design, övrigt => Silver & bestick => Ämnet startat av: ina skrivet tis 18 sep 2007 10:38:50
-
Fick med den i en låda jag ropat iin i helgen med andra bestick i NS och även tallrikar i ns, + annat rostfritt stål :)
-
Jag har sett att det brukar benämnas sardingaffel.
-
Tänk Dig att Du steker biffar eller fläsk, då är denna bra att lyfta upp med så flottet rinner av bra, så använder jag min mvh :-[
-
Tror du inte denna är mindre? :)
-
Tror inte jag vill använda den vid stekning ;D den är bara 16 cm, glömde den detaljen :)
-
Hej o hå, nu blev det svårare, kanske det finns olika storlekar? ;D
-
Listen to Reseda. Detta är en sardingaffel. Spadet ska rinna av i gallret och den är bred för att sardinuschlingarna inte ska gå sönder vid upptagandet ur burken.
-
Det finns stekspadar som är i ungefär samma design, men de har träskaft. Annars blir det nog för varmt åt fingrarna.
-
Trodde väl det.. Jag använder den till att lyfta "palt" ochså, där rinner det fint av (ett allroundredskap) tycker jag, går även bra att nyttja när man steker tunnpannkakor. 8)
-
jag har sett dem användas i sillburkar