Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Jenski

Sidor: [1]
1
Svenskt glas / Kanna 75 cl
« skrivet: lör 14 nov 2009 22:10:30 »
Vem kan ha gjort den här? Fina proportioner och den ligger bra i handen. Bra med gradering när man tappar från en box. :-D

2
Finskt glas / Skål med lock
« skrivet: lör 14 nov 2009 22:08:34 »
Två finska tanter på Kupan berättade att denna skål var finsk. De visste däremot inte vem som hade gjort den. Någon som har någon aning?

3
Finskt glas / Tror ni detta kan vara finskt?
« skrivet: lör 14 nov 2009 22:05:15 »
Ett glasunderlägg med plats för tre värmeljus. Perfekt för att hålla grytor varma. Har inte hittat något på nätet som kan ge en ledtråd. Någon som har förslag på vad det kan vara?ß

4
Plast / Har ni sett det här tidigare? Multiart från Quality systems
« skrivet: sön 23 nov 2008 21:53:56 »
Ett system av plastkuber som man fogar samman till ett abstrakt mönster. Varje bit är 7*7 cm och totalt i min låda finns drygt 1,5 kvm. Det är tre nyanser av orange. Det finns släta bitar, konkava och konvexa bitar. Man skapar sin egen väggpanel. Min låda är komplett med upphängningsanordningar och bruksanvisningar. Designern heter Flemming Hvidt och företaget Quality systems(danskt). På kartongen kan man se att det har funnits i ett poröst, ojämnt material - liknande frigolit? Det borde vara intressant ur ljuddämpningssynpunkt. Jag tänker på biorum och öppna planlösningar. Hur som helst ska det upp på väggen. Måste bara bestämma mig var!

5
Finskt glas / Aarikka ljusstake
« skrivet: sön 23 nov 2008 20:39:14 »
Kolla in mitt fynd för 20 kronor. Ett glasblock med plats för ett kronljus eller tre smala julgransljus. Den är signerad aarikka finland. Känns nästan som en föregångare till stumpastaken fast roligare. Jag är helt såld på aarikka sedan tidigare men det här är den första saken i glas som jag har sett. Har aarikka haft en stor glasproduktion? Finns det någon som har något annat i glas från aarikka?

6
Plast / Snygg galge - Decembre, Karhumuovi
« skrivet: sön 23 nov 2008 20:30:29 »
Tänkte visa en av mina fina galgar. Har sett dem i rött, vitt, svart och gult. Har bl a varit med i Månbas Alpha (space 1999)

Sidor: [1]