Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Thorax

Sidor: [1]
1
Design, övrigt / Ljusstake i vitmetall
« skrivet: sön 22 sep 2013 16:11:52 »
Hej där ute,
Jag har köpt en trevlig ljusstake i vitmetall. Den är 31 cm hög och ganska tung och stadig. Kan någon ge info om vem som designat/tillverkat den vore jag tacksam
Har den något värde utöver det viktigaste? Dvs att jag tycker om den

2
Modern konst / Stor Ostrontavla. Var snälla hjälp mig med synpunkter.
« skrivet: mån 23 mar 2009 17:42:40 »
Söker information om denna mycket stora och dekorativa oljemålning på duk signerad 1973. Längd 285 cm, Höjd 183 cm. I familjen kallar vi den Ostrontavlan men många besökare som sett den i vårt hem tycker mer den föreställer det kvinnliga könet. Tavlan lämnar ingen oberörd. Den är helt klart utförd av en konstnär med mycket driven teknik. Bifogar bild på tavlan och på signaturen och önskar hjälp med upplysningar som kan leda vidare i min jakt på vem som kan ha målat denna häftiga tavla. Gallerister och kända konstnärer som jag visat tavlan för har menat att den knappast är utförd av någon nu i Sverige levande konstnär. Då skulle de vetat vem det var. Möjligheten av att den kommer från något annat land måste därför också övervägas. Alla synpunkter mottages tacksamt. Mina bilder ger tyvärr ej full rättvisa åt tavlans vackra färger.

Sidor: [1]