Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - elektronikfreak

Sidor: [1]
1
Tänkte bara kolla hur intresset är av gamla mobiltelefoner? Allt ifrån gamla NMT mobiler till 2G GSM. Själv har jag ett par dussin gamla Ericsson/Sony Ericsson och Nokia mobiler från 80-talet fram till slutet av förra årtiondet när de betydligt mindre populära dumbphones dök upp på marknaden.

2
Retro musik / SV: Psykadelisk Rock / Progressiv Rock
« skrivet: mån 9 sep 2019 12:48:17 »
Det mest "psykedeliska" i rockväg jag kan komma på är nog Pink Floyd. Jag minns när jag såg Pink Floyd live första gången i London när de framförde "The Dark Side Of The Moon" live på Wembley 1974. Det var nog inte en enda besökare på gigantiska Wembley som inte var "rårökta" till max.  :D
Härliga tider.  :D

Här är en livekonsert från 1990 från Knebworth och jag behöver väl knappast tillägga att jag även var där.  :)

Kolla in 18-åriga Candy Dulfer (8.10) från Amsterdam som lirar saxofon så man häpnar.

https://www.youtube.com/watch?v=ohKFGq2zp2E

3
Fria diskussioner / SV: Att bli med katt + finporslin
« skrivet: mån 9 sep 2019 12:21:11 »
Nu bor jag iof sig på landet i stor fastighet men jag har fem katter och har hitintills inte varit med om att katterna har dragit ner något av större värde i golvet. Det viktigaste är egentligen att katterna kan få "rasa av sig" utomhus så att de egentligen bara äter, sover och gosar inomhus.

Här är några bilder på våra älsklingar.  :)
https://www.deviantart.com/elektronikfreak/gallery

4
Ljud & bild / SV: Tandberg bandspelare
« skrivet: mån 9 sep 2019 12:06:33 »
Dessvärre är det nog så att gamla begagnade Tandberg rullbandare inte står nämnvärt högt i värde i motsats till ex REVOX och STUDER rullbandare som kan kosta allt ifrån 5K > 100K kronor eller mer.

Här är ett exempel på en gammal Tandbergbandare jag hittade på Tradera för endast 5 kronor. Då fick jag den dessutom hemkörd till mig.  :)
Sidor: [1]