Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - lolloise

Sidor: [1]
1
Ska se om jag kan kontakta Swinghunny, verkar vara en spännande samling, helt klart.

Nästa fråga: Fynden verkar vara viktiga för er, känslan att hitta något som egentligen är värt mer. Då undrar jag vad ni helst "fyndar" alternativt vad ni samlar på? Behöver ju inte vara samma saker där.

2
Reggis, vi kan absolut köra en öppen intervju här, bra idé. Men jag kommer ändå behöva att träffa någon designintresserad privatperson för att få in själva miljöerna och känslan i texten. Jag tycker dock att provar det här, kan bli kul!

Du skrev ovan att det är "få som shoppar på det sättet som jag gör". Hur menar du då? Berätta!

3
Hej alla forumsmedlemmar!

Mitt namn är Louise Larsson och jag är journaliststudent och frilansskribent. Jag håller just nu på med mitt examensarbete vid journalistutbildningen i Lund och mitt tema är: Antikt! Retro, vintage, second hand och så vidare.

Formen är ett skrivet reportage med text och bild. Det som jag nu framför allt saknar är en "vanlig" person att intervjua (har pratat med butiksinnehavare, auktionister, värderingsmän med flera) om deras intresse av design och gamla ting. Det är där som ni kommer in! Har du en spännande samling saker, kläder eller liknande, älskar du att gå på loppis, gillar du 50-talsdesign, hänger du på Tradera jämt eller vad som helst - tycker du om gamla snygga prylar, hör av dig till mig! Eller om du har något tips på någon som kan vara intressant att snacka med.

Det roligaste vore om vi kunde träffas och prata så att jag även kan ta lite bilder till reportaget. Därför hoppas jag att du bor i Skåne, Blekinge, Västra Götaland eller Stockholm. Jag bor i Lund, men har familj i Västra Götaland samt vänner i Stockholm, därför skulle det kunna gå bra att ses där också.

Hoppas nu att någon ser det här och blir intresserad...

Vänliga hälsningar
Louise Larsson

(flyttade detta ämne från Sökes till denna allmänna avdelning, kändes mer rätt på något sätt.)

Sidor: [1]