Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - collectmyclip

Sidor: [1]
1
Jag kom över 4 st av dessa snygga tékoppar från Rörstrand, märkta "Lola" under faten. Jag har försökt att ta reda på mer men inte hittat så mycket information om just dessa koppar på nätet, vilket får mig att tro att de är ganska udda. Vad tror ni? Är de vanligt förekommande? Det verkar också som att det är okänt vem som står för dekoren, men kanske är det någon som vet eller har en gissning? Skulle hemskt gärna få veta mer om dessa koppar!Jag observerade att kaffekoppen "Kino" med likadan dekor men i annat färgtema såldes för över 500kr på Tradera, utan fat. http://www.tradera.com/kaffekopp-kopp-kino-rorstrand-auktion_341144_180021180. Någon som vågar sig på en gissning på värdet av "Lola"-kopparna med fat i felfritt skick?

Tack på förhand :)

2
Övrigt och okänt ursprung / Hjälp! Vem har gjort denna vas?
« skrivet: fre 11 jan 2013 18:15:17 »
Köpte en söt liten 50-tals(?)vas på loppis och kan inte tyda signaturen. Har inte så bra koll på sådant, men vore kul att veta vad det är för vas!

Någon som vet eller kan gissa kanske?

Tack på förhand!Sidor: [1]