Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - stressmaja

Sidor: [1]
1
Klockor / Någon med info om klockan?
« skrivet: ons 9 jun 2010 19:48:37 »
Hej, jag blev lite småkär i den här nätta och enkla mekaniska klockan. Någon som vet något om den?

Om det inte går att läsa från bilden så står det NIVA precision, Magnussons Götebord samt Swiss made i klockan. På baksidan finns en nummerserie som jag inte vet om den är intressant eller ej. Ifall den bidrar med något kan jag skriva in den sen.

2
Säljes / SV: Intresse för Thebe ostrongafflar?
« skrivet: ons 9 jun 2010 19:14:27 »
Jag hade tydligen blivit felinformerad och skaldjursgafflarna/ostrongafflarna var inte thebe. Problemet löst

3
Säljes / SV: Intresse för Thebe ostronskedar/ostrongafflar?
« skrivet: fre 21 maj 2010 09:02:08 »
Tyvärr hittade jag ingen bild på nätet, det närmaste jag hittade var den översta gaffeln på denna bilden. Men vad jag vill minnas så har mina de typiska thebe-ränderna också:
http://www.smorgasbord.com/index.php?main_page=product_info&cPath=20_25&products_id=9391

Tyvärr är jag på resande fot så jag kan varken dubbelkolla det eller lägga in någon egen bild just nu, men det var annars ett bra tips.

Ytterligare en sak jag hittade var thebes produktblad och då insåg att jag skrivit fel produktnamn. Tydligen heter det ostrongaffel och inte ostronsked. http://www.thebe.se/skanna0001.jpg

Tipset om tradera var också bra, men ingen har sålt någon ostrongaffel eller skaldjursgaffel där. Tyvärr

4
Säljes / Intresse för Thebe ostrongafflar?
« skrivet: ons 19 maj 2010 23:36:03 »
Jag har kommit över 6st thebe ostronskedar i fint skick, men själv har jag ingen användning för dom. Själv vet jag inget om begagnatmarknaden för Thebe eller några andra bestick för den delen. Finns det samlare på Thebe serien? Vad kan man tänkas få för 6st ostronskedar? Är det värt att lägga ut till auktion (tradera?) eller blir det mest bara jobb för mig, men ingen lön för mödan? Någon som är intresserad av att köpa?

Sidor: [1]