Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Jemmifer

Sidor: 1 [2]
16
Keramik / Stig Lindberg Karneval
« skrivet: lör 22 mar 2008 23:27:11 »
Jag är i chock! Var precis inne på Tradera och såg en vas i serien Karneval och priset var uppe i 7600 kr!! Herre min je, är det normalt? Har själv en vas efter farmor i denna serie, dock inte lika hög men priset verkar ju helt vansinnigt, eller?

17
Inredningsdetaljer / Kolla vilken fin taklampa....
« skrivet: lör 22 mar 2008 18:48:54 »
Den var så fin, vad tycker ni? Säljaren har även en annan taklampa till salu som han tror är teak, superfin den oxå.

http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=60438314

Hoppas att alla har en mysig påsk, det har jag även om det har varit lite dött här inne idag.

Påsk, påsk!!

18
Smycken / Ville bara få visa mitt fina hängsmycke
« skrivet: tor 20 mar 2008 16:22:48 »
Detta inköptes på PMU's second handbutik. Använder inte silver men jag tyckte hänget var så vackert och jag har alltid gillat blått, tror nästan säkert att stenen är ett falköga. Skulle gärna vilja se om någon annan har något liknande men med ett tigeröga eller oxöga. Hänget är från 1968 och gjort i Lindesberg.

Har även silverringar från samma tidsperiod, måste nog leta reda på dem nu.

Hej hopp!

19
Möbler / Teakbord Ellbe
« skrivet: mån 17 mar 2008 09:57:13 »
Ja, jag fortsätter väl att fråga/visa bilder på mina teakmöbler då, vet nån här någonting om Ellbe? Hittade en rund stämpel som jag försökte fota men den är så svag att det bara ville sig inte. Rund ring med namnet Ellbe och sen ett pantnummer: 156.792 (tror jag iaf att det står.

Det här bordet älskar jag, det var farmor och farfars från början och många söndagar har vi ätit vid detta bord. Nostalgi på hög nivå mao....

Hej till alla!

20
Möbler / Eilas bäddsoffa
« skrivet: mån 17 mar 2008 08:07:43 »
Har köpt en bäddsoffa från ovan nämnda företag och undrar om det finns någon här som vet något om detta företag som, enligt etikett, fanns i Linköping. Soffans gavlar och lock är i teak och fronten på utdragssängen likaså. Originalklädseln är bytt och jag skulle ju vilja veta hur den såg ut från början.

Detta är ett av mina bästa loppisfynd ever!! 300 spänn, fattar ni vi vilket kap!!

Ska ta en bild av den så fort jag hinner, tillsvidare bifogar jag den lilla etiketten.

21
Silver & bestick / Bestickserie Rosen
« skrivet: lör 15 mar 2008 14:54:12 »
Är det någon som vet exakt hur många olika delar det finns i denna serie? Jag tror hela tiden att jag har allt och sen dyker det upp någonting nytt. Älskar mina bestick och kommer aldrrig byta ut dem´, har alldeles för roligt när jag letar på loppisar och second hand.

22
Möbler / Liten byrå i teak
« skrivet: lör 15 mar 2008 14:31:13 »
Ville bara få visa min fina lilla byrå, ärvd från farmor och farfar som förmodligen köpte den på 50-talet. Kikarbara: visst hör den till "din" serie? Såg ett slagbord i somras som jag tror du hade velat ha.

Såg ett slagbord i teak idag som jag önskar att jag hade köpt, 350 kr kändes som ett kap men plånboken sa NEJ!

Suck, jag vill vinna pengar så jag kan köpa alla fina saker jag ser, blir lycklig när jag fyndar och det spelar ingen roll hur stort eller litet fyndet är. En liten gaffel i serien Rosen får mig att må bra länge....


Sidor: 1 [2]