Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Jemmifer

Sidor: 1 ... 12 13 [14]
196
Möbler / Eilas bäddsoffa
« skrivet: mån 17 mar 2008 08:07:43 »
Har köpt en bäddsoffa från ovan nämnda företag och undrar om det finns någon här som vet något om detta företag som, enligt etikett, fanns i Linköping. Soffans gavlar och lock är i teak och fronten på utdragssängen likaså. Originalklädseln är bytt och jag skulle ju vilja veta hur den såg ut från början.

Detta är ett av mina bästa loppisfynd ever!! 300 spänn, fattar ni vi vilket kap!!

Ska ta en bild av den så fort jag hinner, tillsvidare bifogar jag den lilla etiketten.

197
Silver & bestick / SV: Bestickserie Rosen
« skrivet: mån 17 mar 2008 00:09:47 »
 ;D ;D ;D

Jag vill ha ALLA delar (i hela Sverige) *lätt dreglandes över tangentbordet*.

Matbestick har jag många av och de brukar jag hitta utan större problem men Irish Coffeeskedarna, dessertskedar, moccaskedar och det mer udda besticken hittar jag aldrig eller otroligt sällan ute på loppisar utan då är det Tradera som gäller och då blir ju priserna fullständigt galna ibland. 88 spänn plus porto för en osthyvel t.ex. (Jodå, osthyveln ligger här hemma i min besticklåda).

Men sen finns det även hummerskedar & skaldjursknivar och det har jag bara en av varje av, skulle vara kul om man kunde få ihop ett set (12 st) nån gång.

Dessertknivar finns men jag har aldrig lyckats hitta några. Alla former av uppläggningsfat, karotter, såssnipor, vaser är mycket intressant.

Jag är just nu mammaledig och borde iaf teoretiskt hinna gå på loppis varenda dag men det blir aldrig tid över, suck. Försöker släppa med sambon och våra barn på loppis en gång i veckan för att stilla mina behov....

Sov gott, det ska jag göra!

198
Möbler / SV: Liten byrå i teak
« skrivet: sön 16 mar 2008 23:57:51 »
JJ du har så rätt, jag är så lycklig över mina fina innerdörrar i teak (eller teakliknande). Husen byggdes 1967-69 och i de som byggdes sist satte man in fula, fula vita/gråa dörrar, HUGA!!

199
Silver & bestick / SV: Bestickserie Rosen
« skrivet: sön 16 mar 2008 10:08:48 »
Självklart bilder! Efter mycket stånk och stök så har jag lyckats med att få till en närbild av mönstret. Är ju inte så himla haj på det här med datorer/digitala kameror.

Vet att de såldes av Ã…hléns nånstans på sent 60-tal och in på 70-talet men sen vet jag inget mer. Det finns även rostfria uppläggningsfat med samma Rosenmönster, sånt samlar jag också.

Det säljs mycket såna bestick på Tradera men priserna blir lite "galna" när ovanliga grejer auktioneras ut.

200
Kläder / SV: Min provdocka som ger mig gråa hår....
« skrivet: lör 15 mar 2008 16:56:20 »
Med risk för att verka jättekorkad, på vilket sätt är hennes mått hysteriska? Jag mäter 90-70-90 (fyra barn senare) Sen användes ju korsett som kunde snöras runt sina offer in absurdum.  ;D

201
Möbler / SV: Telefonhylla
« skrivet: lör 15 mar 2008 16:19:12 »
vad fick du betala för den söta telefonhyllan?

202
Silver & bestick / Bestickserie Rosen
« skrivet: lör 15 mar 2008 14:54:12 »
Är det någon som vet exakt hur många olika delar det finns i denna serie? Jag tror hela tiden att jag har allt och sen dyker det upp någonting nytt. Älskar mina bestick och kommer aldrrig byta ut dem´, har alldeles för roligt när jag letar på loppisar och second hand.

203
Möbler / Liten byrå i teak
« skrivet: lör 15 mar 2008 14:31:13 »
Ville bara få visa min fina lilla byrå, ärvd från farmor och farfar som förmodligen köpte den på 50-talet. Kikarbara: visst hör den till "din" serie? Såg ett slagbord i somras som jag tror du hade velat ha.

Såg ett slagbord i teak idag som jag önskar att jag hade köpt, 350 kr kändes som ett kap men plånboken sa NEJ!

Suck, jag vill vinna pengar så jag kan köpa alla fina saker jag ser, blir lycklig när jag fyndar och det spelar ingen roll hur stort eller litet fyndet är. En liten gaffel i serien Rosen får mig att må bra länge....


204
Design, övrigt / SV: Era 50-60 tals prylar
« skrivet: lör 15 mar 2008 10:34:21 »
Lurv: får man fråga vad du betalade för den jättefina telefonbänken? Har sett såna och velat köpa men verkar alltid som om det sammanfaller med att plånboken är tom, suck.

Vince: jag är kär i ditt fontänbord! Min bonuspappa hade ett sånt på 80-talet när min mamma flyttade in med honom och det SLÄNGDE de pga av den var så igenkalkad. Det retar mig fortfarande.

Mitt livs första inlägg här på retroforum där jag har hittat likasinnade "galna" retronördar och teakfreaks, jag är hemma nu  ;D

Sidor: 1 ... 12 13 [14]